Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Rapala

Heinolan ja Rapala UR EVO Pro HDA -sovitin akkuporakoneeseen


34,90 €
sis. 24 % ALV


Rapala UR EVO Pro HDA -akkuporakonesovittimen avulla voit käyttää Rapala UR -jääkairaasi akkuporakoneen vauhdittamana. Sovittimen maksimi vääntömomentti on 100 Nm. Sovitin on varustettu avantoon putoamissuojalla. Se estää kairan putoamisen avantoon, mikäli akkuvääntimen istukka on liian löysä ja kaira pääsee siitä irti. Kairakäytössä akkuporakoneen vääntömomentti kannattaa säätää riittävän löysälle tapaturmariskin välttämiseksi. Säädä porakoneen momentti siten että kaira puree kevyesti jäähän, mutta juuttuessaan "ei lyö ranteille". 

Rapala UR EVO Pro HDA -akkuporakonesovitin käy kaikkiin suoriin Rapala UR -kairoihin, joissa on irrotettava veivi (ei taittomallit). Sopii myös Heinolan ja Laxströmin kairoihin, joissa on irrotettava veivi. 

Huom! Avantoon putoamissuojan läpimitta tulee olla suurempi kuin kairan terän halkaisija.


Rapala UR EVO -tuotteet Uuden sukupolven Rapala UR EVO -jääkairat edustavat suomalaista innovaatiota, tietotaitoa ja kairaperinnettä sekä nykyaikaisen tuotantotekniikan osaamista. Lopputulos on uuden sukupolven tehokaira, joka on ergonomisempi, kevyempi ja tehokkaampi. Uusi kairatehdas Suomeen Rapala perusti uuden tehtaan Jyväskylään jääkairojen tuotantoon. Oman tehtaan etuja ovat tasalaatuinen teollinen tehdastuotanto, tehokas laadunvalvonta ja nopeampi tuotekehitys. Uuden sukupolven Rapala UR EVO -kairojen valmistuksessa käytetään uuden tyyppisiä, moderneja ratkaisuja. Uuden tehtaan myötä on otettu käyttöön uuden vuosituhannen valmistustekniikkaa ja parempia ratkaisuja, kuten EVO SC-teräkruunut ja SC2-ruostumattomat vaihtoterät.  

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 6416038102144
Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.